Dragul meu, dacă citești asta, îmi pare rău. Îmi pare al naibii de rău.

Să îți explic cum stă treaba.

Aveam o zi plină și voiam să mă relaxez nițel. Am ales să mă relaxez, cu un alt bărbat.

Jur că nu îl mai întâlnisem, dar de atunci, suntem de nedespărțit.

Și știi ce e cel mai haios? Nici măcar nu știu cum îl cheamă.

Chiar nu știu cum îl cheamă pe tip și l-am descoperit zilele trecute din întâmplare. Mă folosesc de ASMR pentru relaxare de câțiva ani, dar nu mi-aș fi imaginat vreodată că mă voi uita la un tip care să facă asta.

Pentru cei care nu știu, ASMR aka.  Autonomous sensory meridian response  este acea senzație pe care o simțiți când cineva vă masează scalpul. Simțiți cum întregul corp se relaxează și intrați în starea perfectă pentru un somn lung. Sunt diferite metode prin care se poate induce acea relaxare. La mine de exemplu, este sunetul unghiilor care ,,mărșăluiesc” pe o coperta de carte. De ceva timp mai fac și eu asta prin casă, tocmai pentru a mă relaxa.  În mare, ASMR este compus din whispering, tapping și o deosebită atenție acordată ascultătorului/privitorului.

Fetele fac în general astfel de clipuri, dar mă bucur că am găsit și un tip care face asta și nu e creepy. ASMR DarlingAccidentally Graceful și Gentle Whispering  sunt nume de care sigur ați dat pe Youtube. Ele sunt dacă nu mă înșel cele mai cunoscute din domeniu. Dacă aveți probleme cu somnul, vă recomand din toată inima să încercați ASMR. Ori poate aveți o zi stresantă. Căștile pe urechi (și experiența ASMR o să fie divină, i swear) și enjoy your day! Eu una ador să ascult basme recitate în stilul ASRM, adică șoptite.

Voi ați încercat ASMR? Știți și alte canale? Oare există și români care fac asta? Credeți-mă că dacă dă norocul peste mine și plouă cu bani, un canal de ASMR mi-aș face 😀