Este un program intitulat START-UP Nation care finanțează micile afaceri care iau ființă în 2017. Bugetul record este de 2 miliarde de lei și se dorește ca acets program să fie implementat anual.

Am stat și m-am gândit și am realizat că am cea mai mișto idee de afacere. Am nevoie de un asociat doar. Eu vin cu ideea, eu sunt creatorul, el să se ocupe de partea administrativă.

Așadar, am analizat evenimentele din ultimul an. Am făcut o analiză swot, am urmărit Antena 3 și am ajuns la următoarea concluzie:

O mare parte, (îngrijorător de mare) din populația României se dă creștină și sprijină dobitocenia de Coaliție pentru Familie. Eu mă aștept ca referendumul pentru schimbarea Constituției (pentru ceva deja reglementat, o inutilitate imensă) să aibă loc, iar apoi să se interzică avortul. Nu mâine, dar aceste lucruri se vor întâmpla.

De ce să te opui când poți face ca mine? Eu am văzut o oportunitate în toată această nebunie. Voi înființa un SRL-D care să REVIRGINEZE FEMEILE DIN ROMÂNIA!

Totul se va face pe cale naturală. Cu păpădii, rugăciune și goji.

Vom avea tablouri cu Olivia Steer pe holurile sediului.

Vor avea acces doar femeile care aduc dovada scrisă de la preotul bisericii la care sunt arondate, că au plătit pe ultimii 5 ani lunar o cotizație modică și că au depus acatiste.

Vom interzice accesul femeilor necăsătorite.

Vom revirgina chiar și femeile care au născut! Că până la urmă, pe Fecioara Maria încă o numim fecioară, no?

O să dau lovitura vă spun!

Aștept propunerile voastre și rog seriozitate.