Hello interneț!

Sunt Andreea și deși nu e treaba mea să îmi bag bârna în treburi ce țin de politică, sunt femeie și mă macină ceva. Aud un mascul feroce care urlă din depărtare ,,scarpină-te fă!”

În seara de revelion, când se făcea trecerea între 2015-2016, peste 1200 de femei au fost agresate sexual, iar peste 20 au fost violate de arabi, în plină petrecere, la Berlin. Motivul? Purtau fuste. Erau îmbrăcate de petrecere fiindcă la dracu era anul nou. Ceea ce pentru arabi e un fel de undă verde la introdus de toate în orice orificiu. Aparent, li se permite să facă așa ceva în orice țară. Se pare că a lor lege îndoctrinată de religie are acoperire globală.  Donald Trump a ajuns președintele SUA căci în sfârșit s-a făcut dreptate și populația a demonstrat că misoginismul e în floare, grab em by the pussy!

De curând, duduia Angela Markel nu o purtat văl islamic când s-a întâlnit cu regele Arabiei Saudite și am o umilă întrebare: De ce nu a violat-o nimeni? Ea este cancelarul Germaniei, ai crede că încă suferă datorită terifiantului eveniment de la începutul lui 2016. Este un om politic care face multe astfel de vizite și fie că le convine sau nu unora, reprezintă țara.

A fost dur criticată fiindcă nu a purtat burka. Un articol de pe româniatv.ro zice ,,Legislaţia saudită le obligă pe femei să poarte de obicei burka şi să-şi acopera părul în public, dar Angela Merkel a devenit ultima dintr-o serie de politicieni occidentali care au refuzat să se acopere în timpul unor vizite în Arabia Saudită.Theresa May a refuzat luna trecută să poate tradiţionala abaya, iar printre alte femei care au refuzat anterior acest protocol se numără Hillary Clinton şi Michelle Obama.’

Băi eu mă bucur să văd femei care spun nu. I mean, dacă nici Michelle Obama nu o purtat ce să mai zicem. Dar tot sunt curioasă. De ce nu a fost violată Merkel? Ce are? E urâtă? E bătrână? S-au distrat cu ea acum mulți ani și nu mai are rost?

Statele europene interzic rând pe rând purtarea acelei eșarfe care înfpșoară chipul și alte nebuneli arăbești, pe teritoriul țării lor. Înțeleg că pentru unii religia e sfântă, dar să fie pentru ei. Dacă o bartai prezența precum Angela Merkel nu a purtat și s-a dus în Arabia Saudită, la o întâlnire oficială și nu a pățit nimic, nu cred că ridic mari pretenșii ca pe teritoriul Europei, să nu fii violată de arabi, pe motiv că porți fustă.

Oh wait, și vasluienii gândesc așa. Pardon, vasluiencele. Se îmbracă provocator. She was asking for it! Diferența oameni buni este că, măcar arabii recunosc. Noi în schimb… #doamneajută!

 P.S. Nu uita de giveaway. Pe 10 mai dau o carte romanticoasă unui cititor/unei cititoare 😀