Se trezeşte şi deschide laptopul.

Verifică statisticile. Sute de cititori cititoare.

240 shares ,,Poate în seara asta dau în sfârşit o bucă”, zise el în timp ce se scarpină pe ale sale neepilate şi umflate de atâta abstinenţă. Abstinenţă neintenţionată. Că el săracu nu e urât, e doar dobitoc.

giphy

12 mesaje: Liliana, Marilena, Andreiuţa ta şi Dama de pică, sunt ude loarcă. Îl vor. Nu ştie cum dracu se face că nu şi-a tras-o cu niciuna. Eh, adevărul e că încă stă cu mă-sa şi nu poate chema o fată la el, mami îl ştie încă virgin. Duminica merge la Biserică şi seara recită în faţa icoanei din Suge-o Ramona.

Fetele nu îl cheamă la ele. Majoritatea sunt cuplate şi oftează la gândul că nu au şi ele un Adam acasă. Unul la costum, suav, care să le spună ce organ reproducător gustos au şi să le vorbească de parcă le-ar plăti pentru o partidă de sex. Însă el e bărbat finuţ, dinăla care îţi duce flori, te duce la cina cu părinţii de Crăciun şi după îţi recită din Suge-o Ramona cu tot cu reconstitutire.

Contul său cu multe zerouri cere mai mult. Aşa cum cer şi tipele din articolele sale. Se pune pe scris. ,,FUTE-O BĂ!” Ăsta e titlul. Sublim. Fetele mor după aşa ceva. Pardon, femeile. El are ca public ţintă femei adevărate. Dudui care nu muncesc, întreţinute, studente visătoare şi soţii nesatisfăcute. Ce să mai, femei împlinite profesional şi emoţional nevoie mare. Femei cărora cum ar spune nuş ce trefşă de prin blogosferă, le place acadeaua. De ce să nu expui aşa ceva pe interneţ? De ce să nu ştie orişicine ce faci tu în pat ce ai face dacă ai avea cu cine!

Frustrare.

Prea multe articole.

Frustrare.

Le dă copy-paste şi le printează.

Frustrare.

Îl sună o editură.

Frustrare.

Publică nu unul, ci două romane!

Frustrare.

Succes.

Frustrare.

Fătucile se topesc că au un Christian Grey de pe meleaguri balcanice.

Frustrare.

El tot nears rămâne.

Frustrare.

*Nu ştiu boss, mai scrie o carte! Poate merge acum 😀 Cam aşa merge treaba prin bogosferă. Dacă pe sticlă faci bani dând din buci, pe net te dai Don Juan cu tendinţe BDSM şi clickbait. Eu nu mai pot cu astfel de articole. Nu suport să le văd în newsfeed. Nu suport faptul că există duduiţe impresionate de aşa ceva. Nu le mai dau tag. Nu mă mai iau de ei. Ei au găsit reţeta succesului. Nu îi invidiez. Autoarea Fifty shades of Grey e faimoasă şi are bănet…aşa şi? Nu cred că o arde cineva prea des. Bine, bine, recunosc, adevăratul motiv pentru care nu le dau tag acestor macho  (dar sunt şi fătuci care scriu despre sexuţ cică fără perdea) e fiindcă au atâta cohones încât se iau după de mine de pe conturi fantomă. I-am mai văzut răspunzând public altora şi după câteva minute îşi şterg postările. Ce să mai, cohones mult pe bărbaţii ăştia.

Acestea fiind zise, dragi autori canonici, vă doresc: SĂ VĂ MOARĂ LA INTRARE!

P.S. Acest articol a fost scris în încercarea de a respecta paşii impuşi chiar de mine acuş ceva timp. Aici aveţi link către reţeta succesului în materie de articole virale.