De vreo 3 ani încoace, de fiecare dată când dau de cineva pe stradă, ori merg în vizită, nu contează că sunt foşti colegi de grădiniţă, generală, liceu, muncă, neamuri, vecini, până şi oamenii de care mă ciocnesc zilnic, nu mă mai salută cu ,,Bună, ce mai faci?” Nu dom’le, salutul pe care îl aud în continuu este ,,Mamă cât ai slăbit! Cum ai reuşit? Ce ai făcut? Ce dietă ai ţinut? Faci vreun sport?”

Cel mai mişto este când ajung  la doctora de familie şi mă ia la interogatoriu:,, Hai zi, ai luat pastile nu? Te-ai înfometat?”13899743605_e17758b8db_o

M-am decis dragii mei, că în sfârşit a sosit momentul oportun să vă dezvăluiesc secretul meu. Nu a fost uşor, cine spune că e uşor să slăbeşti? Am mai spus-o pe ici pe colo, în treacăt, unii au râs când au auzit crezând că glumesc. Nu dragii mei, voi spune adevărul gol goluţ.

Da, este vorba de o dietă! Nu e o dietă strictă, nu îţi trebuie bănet ca să te ţii de ea, e un program destul de strict în schimb. Program de care trebuie să vă ţineţi cel puţin 3 ani! Rezultatele? Acum mănânc McDonalds şi Chipsuri şi nu mă îngraş! Ha!

Am numit-o Dieta Taylor Swift şi vă voi spune ce să faceţi pas cu pas pentru a slăbi şi a vă menţine:

  1. Te îndrăgosteşti. Când eşti îndragostit/ă eşti aerian/ă şi uiţi să mănânci dooh!
  2. Îţi declari sentimentele. E nevoie de ceva ouţe să faci asta şi emoţiile pe care le ai în alea câteva secunde clar ard nişte calorii.
  3. Ăsta  e pasul decisiv. Persoana căreia îi declari sentimentele trebuie să simtă la fel ca să funcţioneze, altfel nu merge. Îţi răspunde că şi el/ea te place şi jbaf sărutul distrugător de calorii.
  4. Urmează o relaţie lapte şi miere în care te vei simţi precum o prinţesă.
  5. Despărţirea! Laşi acea persoană să devină centrul universului tău şi când îţi e lumea mai dragă îţi dă papucii cu explicaţii ambigue de genul îmi eşti ca o soră/un frate, da rămânem prieteni. Şi plângi mămică, plângi.
  6. Tot mai speri. Asta este dragii mei cheia! Trebuie să fiţi perseverenţi. Speraţi, rugaţi-vă ca acea persoană să se întoarcă la voi. Rugaţi-o, umiliţi-vă, imploraţi să se întoarcă. Nu o dată, nu de două ci de un miliard de ori, timp de ani de zile. Între timp, te închizi în tine, te întrebi unde ai greşit, ajungi să te urăşti, să nu mai ai încredere în cei din jur şi devi indiferent la ce se întâmplă cu viaţa ta.
  7. Be happy. Bucură-te de viaţa de celibatar. Ăsta e momentul de cotitură când câteva kg se întorc pe trupuşorul tău.
  8. Reintră în scenă persoana pe care o implorai să se întoarcă. Permite-i să se întoarcă la tine. Lasă acea persoană să şteargă pe jos cu tine. Minte-te că e bine, că eşti fericit/ă şi că tot ce contează e că iubeşti acea persoană.
  9. Realizează că toată nebunia cu îl/o iubesc nu am ce să fac e bullshit şi ieşi dracului din relaţia aia infectă.
  10. Ultimul, şi cel mai important pas, găseşte o altă persoană cu care să repeţi toţi aceşti paşi.

That’s it folks! Acum puteţi şi voi să slăbiţi folosind dieta Taylor Swift!